LASTİK ALTERNATİFLERİ İÇİN MICHELIN'DEN KIŞ DÖNEMİ

MICHELIN'DEN KIŞ DÖNEMİ İÇİN

LASTİK ALTERNATİFLERİ


Michelin, hava şartlarının değişkenlik göstererek iklim koşullarının keskin bir şekilde yaşandığı ülkemizde, farklı kış lastikleri için farklı alternatifler sunmaktadır.

Dünyanın en büyük lastik üreticisi Michelin, hava şartlarının değişkenlik göstererek bölgesel iklim farklılıklarının keskin bir şekilde yaşandığı ülkemizde, kış lastiklerinin çeşitli alternatifler sunmaktadır.

İçinde bulunduğunuz kış döneminde seçeneklerie, Michelin; MICHELIN Alpin 6 lastiğini kullanmadan, MICHELIN CrossClimate ailesini, MICHELIN Agilis için MICHELIN Alpin 6 lastiğini kullanmaktadır. MICHELIN Pilot Alpin ailesini ve MICHELIN Latitude Alpin'i öneriyor.

Performans ve güvenliğe büyük önem veren Michelin, trafik kurallarına dikkat etmenin yanı sıra yol ve hava şartlarına uygun olarak lastik kullanımının önemine işaret ediyor. Michelin, özellikle içinde bulunan kış mevsiminde hava şartlarında kullanılan araçların ıslak zeminde çok daha iyi kullanmak için kullanın.

Bu konuda Michelin'in sahip olduğu, özel teknolojiyle ilgili kış lastiklerinin; marka ve desenlerin yanı sıra teknik ve güvenlik özellikleri içindir;

MICHELIN Alpin 6:
MICHELIN Alpin 6'nın özel sırt deseni, 1,6 mm'ye kadar gelişmiş teknolojisiyle yasal sınır olan, ilk günkü çalışma korumasındadır. Aşındıkça değişen sırt deseni nedeniyle yasal diş derinliğine kadar tahliye alanından ödün vermiyor. Bu yolda lastikler, yüksek yol tutuşu ile mükemmel karlı zemin performansında süreklilik sağlar.
Ayrıca MICHELIN Alpin 6, aşınmış lastikler arasında değişen zemin testlerinde, hızlanma ve çekiş performansında ilk sırada yer alıyor. 5,4 metre daha kısa fren mesafesiyle güvenlik üst seviyeye çıkaran Alpin 6'nın çok katmanlı sırt bileşeni teknolojisi ile aşındırça yönlü sırt deseni lastik ömrü boyunca gerekli koruyor. Pazar ortalamasından yüzde 27 daha uzun ömürlü olan Alpin 6, bu alanda da mükemmel durumda ispatlıyor.

MICHELIN Agilis Alpin:
MICHELIN Agilis Alpin, bütün kış koşullarında daha fazla güvenli, daha ekonomik ve dayanıklı olmasıyla birlikte gereklidir. 3PMSF sertifikalı lastikler, buzlu ve ıslak yollarda yaklaşık olarak 2 metre daha kısa frenleme mesafesi ve kar üzerinde yüzde 25 daha fazla çekiş gücü sunmaktadır. Ayrıca yüzde 20 daha fazla kilometre ömrü sunan MICHELIN Agilis Alpin, darbeye dayanıklı yanaklar ve sürtünmeye karşı daha iyi koruma sağlar. Ayrıca SUV lastikleri gibi karlı zeminde daha iyi kavrama için, omuz içi açık ve geniş aralıklı bloklu özgün sırt desenine de sahip.
Dayanıklı İletişim Yaması teknolojisine sahip olan lastikler, daha geniş, daha kare şeklindeki temas alanıyla buzlu zeminde daha iyi yol tutuşu için yüzde 27 daha fazla kauçuğun temas etmesini içerir. Aynı zamanda Stabiligrip teknolojisi ile yüzde 16 oranında artırılmış kılcal kanalları karlı zeminde pençe benzeri bir etki yaratıyor. Üç boyutlu tasarlanan, çift yönlü ve değişken geometrik özelliğe sahip bu kılcal kanallar otomatik olarak kendini kilitliyor ve lastik bloklarının zeminle daha sağlam temas etmesini sağlar.

MICHELIN Pilot Alpin Ailesi ve Pilot Alpin 5 SUV:
Pilot Alpin 5 ve Pilot Alpin 5 SUV'yi içeren ürüm gamı, gerek binek gerekse yüksek performans grubu araçlar için zorlu kış koşullarında sürücülerin tercihi oluyor. MICHELIN Pilot Alpin 5 SUV lastikler için, her türlü kış koşulunda SUV'lar için güvenlik ve hareket kabiliyeti. Mercedes-AMG GLC, BMW X3, Porche Cayenne tarafından homoloj edilen lastikler, simetrik sırt deseni ve fonksiyonel polimeri içeren yenilikçi bir nedendir.

MICHELIN Latitude Alpin:
SUV'lar için MICHELIN Latitude Alpin, Porsche, BMW, Mercedes tarafından homologe edildi. Çok oluklu sırt desenine sahip olan lastikler, artan sayıda blok ve lamellere sahip lastik sırtıyla kar ve buz üzerinde daha iyi yol tutuşu ve frenleme imkanı sunar. Kauçuk ile de kış şartlarında daha iyi direksiyon hakimiyeti mevcuttur.

MICHELIN CrossClimate +:
Michelin devrim niteliğindeki kış sertifikalı yaz lastiği MICHELIN CrossClimate, hem yaz hem de kış lastiklerinin üstün yanlarını tek bir lastikte birleştiriyor. Kuru zeminde kısa süre fren yapma imkanı, ıslak zeminde frenlemede "B" derecesi ve kış mevsiminde kullanım için 3PMSF işaretine sahip MICHELIN CrossClimate, yeni jenerasyonu MICHELIN CrossClimate + ile de uzun lastiklerin kullanımı, gereklidir.
İlk kilometreden itibaren diş derinliği yasal sınırı 1.6 mm'ye kadar gelinceye kadar performansından ödün vermeyen MICHELIN CrossClimate + geniş ebat kapsamındaki kuru zeminde premium yaz lastiği özellikleriyle mükemmel performans sunarken; karla kaplı zeminde ise bir kış lastiği kadar yüksek performans göstermeye devam ederek mükemmel deneyim yaşatıyor. MICHELIN CrossClimate + üst sınıf 4 mevsim lastik pazarının ortalamasından% 25 daha uzun ömürlülüğüyle dikkat çekiyor.


Yorumlar